Muay Thai voor de jeugd

Dé perfecte mix van vechtsport & plezier

Bij Chok Dee worden de trainingen voor de jeugd vanaf dag één verzorgd door Shedya & Joey. De lessen zijn ongedwongen en de jeugd heeft plezier terwijl zij Muay Thai en kickboksen leren. Doordat er meerdere trainers aanwezig zijn is het mogelijk om aan ieder kind de nodige aandacht te geven. Bij de trainingen heerst een gezellige sfeer en gaat iedereen leuk en respectvol met elkaar om. De drie vaste (jeugd)basis regels: luisteren, inzet & respect worden per les uitgebreid behandeld.

Hier komt tekst over de Chok Dee Mini’s

Hier komt tekst over de Chok Dee Kids

Hier komt tekst over de Chok Dee Talents

Hier komt tekst over de Chok Dee Rebels (wedstrijdgericht)

Mini's
Kids
Talents

Richtlijnen

De leeftijden zijn richtlijnen, maar vanzelfsprekend afhankelijk van de persoon. Indien u twijfelt over in welke groep een (jeugd)lid het beste tot zijn recht komt kun u het beste contact opnemen met één van de trainers of hen aanspreken tijdens de les. Wij staan u graag te woord!

Let op!

Omdat wij de leden voldoende aandacht willen geven werken we met een wachtlijst voor de jeugd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Missie & Visie

Ons doel is het om de jeugd te leren van (vecht)sport te houden, naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. Daarbij leren wij grenzen aan te geven en leren de jeugdleden spelenderwijs zichzelf te verdedigen. Ook al beoefenen wij een individuele sport, samenwerken vormt de basis voor elke les.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit omdat de jeugd eenmaal de toekomst is!

Weerbaarheid, discipline & respect bij de jeugd

Bij Chok Dee ligt de nadruk niet op “het winnen” van elkaar maar op onderling respect, het samen leren en het elkaar helpen om beter worden. Chok Dee richt zich in eerste instantie niet op toekomstige kampioenen maar op mensen die zichzelf, via de eeuwenoude traditionele Thaise sport, willen ontwikkelen. Bij Chok Dee wordt er lesgegeven in Thaiboksen of beter gezegd Muay Thai. Bij de lessen worden technieken behandeld uit het Muay Thai, kickboksen en boksen.

Extra aandacht

Er zijn altijd meerdere trainers aanwezig, elk met zijn eigen specialisatie. Hierdoor is het mogelijk veel persoonlijke aandacht aan leden te besteden. Zou jij graag extra begeleiding willen hebben tijdens een van onze lessen, spreek dan één van de aanwezige trainers aan.

%d bloggers liken dit: