Over ons

Wie zijn wij?

Chok Dee is een (vecht)sportschool in Deventer. In 2010 besloot een aantal trainers, die elkaar kenden van verschillende sportscholen, Chok Dee op te richten. Chok Dee (Thais voor “ik wens je veel geluk”) probeert zich op een positieve manier te onderscheiden in de (vecht)sportwereld. Bij Chok Dee ligt de nadruk niet op “het winnen” van elkaar maar op onderling respect, het samen leren en het elkaar helpen om beter worden. Bij Chok Dee wordt er lesgegeven in een mengeling van Kickboksen (K-1) & Thaiboksen of beter gezegd Muay Thai. Bij de lessen worden technieken behandeld uit het Muay Thai, kickboksen en boksen. Altijd zijn meerdere trainers aanwezig, elk met zijn eigen specialisatie. Hierdoor is het mogelijk veel persoonlijke aandacht aan de leden te geven.

Heeft u interesse?

Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op één van onze trainingsdagen!

Hoe het allemaal begon...

Erkend en gediplomeerd lesgeven

Er zijn bij Chok Dee meerdere trainers aanwezig met de nodige (wedstrijd)ervaring en in het bezit van de volgende diploma’s:
– Gediplomeerd SKMO Jeugd kickboksen docent
– Gediplomeerd SKMO Kickboksen docent level A
– Gediplomeerd SKMO Kickboksen docent level B

– Gediplomeerd trainer Weerbaarheid
– Gediplomeerd trainer Agressieregulatie
– Respons cursus (omgaan met agressie en geweld)

Tevens is Chok Dee een erkend MBO niveau 3 leerbedrijf

Onze missie is om mensen te motiveren en elkander te respecteren.

Weerbaarheid, discipline & respect

Bij Chok Dee ligt de nadruk niet op “het winnen” van elkaar maar op onderling respect, het samen leren en het elkaar helpen om beter worden. Chok Dee richt zich in eerste instantie niet op toekomstige kampioenen maar op mensen die zichzelf, via de eeuwenoude traditionele Thaise sport, willen ontwikkelen. Bij Chok Dee wordt er lesgegeven in Thaiboksen of beter gezegd Muay Thai. Bij de lessen worden technieken behandeld uit het Muay Thai, kickboksen en boksen.

Extra aandacht

Er zijn altijd meerdere trainers aanwezig, elk met zijn eigen specialisatie. Hierdoor is het mogelijk veel persoonlijke aandacht aan leden te besteden. Zou jij graag extra begeleiding willen hebben tijdens een van onze lessen, spreek dan één van de aanwezige trainers aan.

%d bloggers liken dit: